Laura Tesoro

Laura Tesoro is een zangeres, songwriter en tv-presentatrice die voor het eerst erkenning kreeg nadat ze België vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in 2016 met haar hit single 'What's The Pressure'. Sindsdien heeft ze persoonlijke en creatieve transformaties doorgemaakt en heeft ze verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Higher' en 'Mutual'.

In 2019 bracht Laura haar persoonlijke debuutalbum 'Limits' uit, waarin ze openlijk schrijft over haar strijd om haar perfectionisme in evenwicht te brengen met zelfacceptatie. Na de release van het album werkte ze samen met andere artiesten, zoals Loic Nottet, met wie ze de gouden hit "Strangers" schreef, en onlangs met opkomend talent OSKI aan "These Nights".

Haar nieuwe single "Car Wreck Paradise" staat voor altijd proberen de schoonheid in alles te zien. Soms moeten we gewoon het leven accepteren zoals het is en er het beste van maken. In het nummer zingt ze: "We might be crashing, I don't mind, call it our car wreck paradise." In plaats van je zorgen te maken over de crash, moeten we meer genieten van de rit terwijl het duurt. Het is een herinnering om de ups en downs van het leven te waarderen en schoonheid te vinden in de chaos.



Genres:

#belgian pop

In de afgelopen 30 dagen het meest gespeeld op:

Qmusic Belgie - 36.54% (38x)
VRT Radio 2 - 25.96% (27x)
MNM - 25.00% (26x)
Joe Belgie - 12.50% (13x)

Tracks van Laura Tesoro

Laura Tesoro - Bad Ain't That Bad Laura Tesoro - Gravity (Uit Liefde Voor Muziek) Laura Tesoro - Higher Laura Tesoro - Mutual Laura Tesoro - Oya Lélé (Uit Liefde Voor Muziek) Laura Tesoro - Press Pause Laura Tesoro - Soms (Uit Liefde Voor Muziek) Laura Tesoro - Strangers Laura Tesoro - Trophy Wall Laura Tesoro - What's The Pressure